fbpx

Кампанията “Ангелите на Елвис” поставя нови стандарти в квалифицирането на млади специалисти и стажанти.

Същността на тази програма е да даде възможност на студенти и млади амбициозни хора да демонстрират наученото, да покажат енергия и да придобият практически умения, с които да имат силно конкурентно предимство в кариерата си. Свободата да изразиш наученото, да почувстваш тръпката на предприемача и да разбереш смисъла на това да си собственик на бизнес, докато придобиваш и практически умения ще оформят уникалният ти личен опит, който ще ти бъде изключително полезен във всяка една сфера от живота, с каквато и професия да се захванеш.

Добре дошли!

За да се включите в проекта, трябва да знаете няколко неща:

  1. Необходимо е да сте готови да отделите време (от вас зависи колко),
  2. Необходимо е да сте готови да положите усилия,
  3. Няма да имате твърдо възнаграждение, а само хонорари, базирани на представянето. При всяка реализация – от 30% до 40% от стойността на услугата (схемата на възнаграждение ще бъде обяснена по-подробно при началото на курса). А защо няма твърдо възнаграждение? Защото сме убедени, че истински добрите умения се градят тогава, когато всичко зависи само от теб – така, както от управителите и собствениците на фирмите зависи дали компанията ще е успешна или не, дори и когато на тях няма кой да им плати възнаграждение!
  4. При започването, след успешно преминатия online въвеждащ курс, с Вас ще бъде сключен Граждански договор, според който ще бъдете осигурявани. Договорът е граждански, а не Трудов, защото е свързан с представяне, а не с работно време.
  5. Няма да получавате бонус, ако казвате на ваши колеги и приятели. Защото го правите за тях, а не заради себе си. А те получават същите условия като вас – затова, по-добре им кажете 😉
  6. Освен хонорарите, всеки един успешен стажант, достигнал целите, ще получи голямата награда, която пазим в тайна до началото на проекта.

И да попълните този формуляр за кандидатстване: