ДОБРЕ ДОШЪЛ!

След като си вече тук, желаем ние – екипът на Елвис. БГ искрено да ти благодарим за интереса, желанието и увереността да се присъединиш към нас.

Успехът е съкровена величина и ние ценим всеки сантиметър по пътя към него. Ценим всеки твой сантиметър по пътя на твоя личен успех.

Кампания “Ангелите на Елвис”  е създадена за теб – да ти даде възможност да:

 1. Изявиш уменията и талантите си.

 2. Бъдеш част от екип, който цени и уважава всички.

 3. Да получиш висока оценка на труда си чрез страхотната схема за възнаграждения.

 4. Да бъдеш предизвикан да развиваш компетениции, да придобиваш нови знания и да си дадеш самооценка.

 5. Да се запознаеш с добри и коректни фирмени практики, които уважават труда на всички и затова печелят.

 6. Бъдеш част от група от хора, които не се спират пред нищо, за да постигнат целта си.

 7. Да поканиш свои колеги и приятели, които да се присъединят, с пълна добронамереност към тях, без за това да получаваш бонус, от грижа.

Кампанията “Ангелите на Елвис” поставя нови стандарти в квалифицирането на млади специалисти и стажанти.

Същността на тази програма е да даде възможност на студенти и млади амбициозни хора да демонстрират наученото, да покажат енергия и да придобият практически умения, с които да имат силно конкурентно предимство в кариерата си. Свободата да изразиш наученото, да почувстваш тръпката на предприемача и да разбереш смисъла на това да си собственик на бизнес, докато придобиваш и практически умения ще оформят уникалният ти личен опит, който ще ти бъде изключително полезен във всяка една сфера от живота, с каквато и професия да се захванеш.

За да се включите в проекта, трябва да знаете няколко неща:

 1. Необходимо е да сте готови да отделите време (от вас зависи колко),
 2. Необходимо е да сте готови да положите усилия,
 3. Няма да имате твърдо възнаграждение, а само хонорари, базирани на представянето. При всяка реализация – от 30% до 40% от стойността на услугата (схемата на възнаграждение ще бъде обяснена по-подробно при началото на курса). А защо няма твърдо възнаграждение? Защото сме убедени, че истински добрите умения се градят тогава, когато всичко зависи само от теб – така, както от управителите и собствениците на фирмите зависи дали компанията ще е успешна или не, дори и когато на тях няма кой да им плати възнаграждение!
 4. При започването, след успешно преминатия online въвеждащ курс, с Вас ще бъде сключен Граждански договор, според който ще бъдете осигурявани. Договорът е граждански, а не Трудов, защото е свързан с представяне, а не с работно време.
 5. Няма да получавате бонус, ако казвате на ваши колеги и приятели. Защото го правите за тях, а не заради себе си. А те получават същите условия като вас – затова, по-добре им кажете 😉
 6. Освен хонорарите, всеки един успешен стажант, достигнал целите, ще получи голямата награда, която пазим в тайна до началото на проекта.

И да попълните този формуляр за кандидатстване:

Желая да участвам в проекта, защото:
Знам за програмата "Ангелите на Елвис" от: