Печат от телефона към офисния принтер

Facebook
Twitter
LinkedIn
XING
Email
placeholder

Това е страхотно.

Ние доскоро си мечтаехме как ще е супер удобно да можем да печатаме фактури и други документи на мобилен принтер, в движение. Да, постигнахме го още през 2016 и вече повече от 1 година нашите клиенти вече живеят в бъдещето.

После се замислихме, че ще е добре и да можем да използваме телефона още по-пълноценно и да му позволим да печата директно не само мобилни, но и стандартни версии на нашите документи от Elvis.bg.

Ето, и това е вече реалност. Ние спокойно ще оставим нашите офисни компютри да си починат известно време, докато решим, че само ни пречат. Защото са ни напълно достатъчни мобилните устройства, принтера в офиса и elvis.bg за да движим бизнеса си спокойно. При това със стил.

Може да обновите версията си свободно от appStore, за да се насладите на директната възможност да изпечатвате документи формат А4 директно от телеофона и мобилното приложение на Elvis.bg.

За целта използвайте новата иконка с изображение на принтер, която се появява при преглед на документа в стандартната му версия.

Нашият екип Ви пожелава успешен Юни.

Facebook
Twitter
LinkedIn
XING
Email

За повече въпроси и индивидуални
запитвания се свържете
с наш представител!

Ние ще ви дадем пълната информация.

Още публикации