fbpx

Условия за участие в Коледната томбола на Elvis.bg 2020

Участниците в томболата трябва да бъдат:

  • Пълнолетни и дееспособни лица,
  • Правоспособни да представляват юридическото лице, което представляват,
  • Потребители на elvis.bg, които досега не са заплащали и използвали платени абонаментни планове на elvis.bg,
  • Добавки към стандартните абонаментни планове не са част от наградния фонд на тази кампания и при желание, потребителите трябва да си ги заплатят директно в раздел Настройки > Абонаменти,
  • Всички участници е необходимо да имат регистрации в платформата Elvis.bg и да са конфигурирали своите шоуруми преди да попълнят формуляра за томболата.

Всички желаещи да участват трябва да отговорят на изискванията, посочени в страницата с формуляра за регистрация и да го попълнят до 3 Януари 2021, в 12:00 часа наобяд. Регистрации във формуляра на томболата няма да бъдат приемани след този час и дата.

Тегленето на печелившите ще се осъществи на живо пред зрители чрез специализиран за целта софтуер.
В софтуера предварително са внесени всички надлежно регистрирани участници.

Посредством натискане на един бутон, софтуера на хаотичен принцип избира участник и самостоятелно определя за него и спечелената награда.

Софтуерът, чрез който ще се извърши тегленето не е разработван от служители на Елвис.бг, той е обществено и еднакво  достъпен до всички.

Служители или свързани с Elvis.bg лица нямат никаква възможност за интервенция и манипулация на софтуера за томболата.

Възможно е поради грешки в софтуера да се наложи неговото рестартиране и/или повторно теглене, за се обслужи цялата квота от определени за кампанията печалби.

Механизмът на теглене регистрира точния час и дата на тегленето, които съответстват и на реалното време.

30 Годишни абонамента НОРМА за elvis.bg, всеки на стойност 499,00 лева.

100 Годишни абонамента СОЛО за elvis.bg, всеки на стойност 167,00 лева.

Всички спечелили ще бъдат контактувани от представители на Elvis.bg чрез адреса за електронна поща, който са предоставили при попълване на формуляра в рамките на 1 седмица от датата на тегленето на томболата.
Наред с това, техните печалби ще бъдат директно заредени в платформата elvis.bg и активирани към акаунта на фирмата, която е била регистриран участник.